Startsida / Turism / Se och göra / Sök aktiviteter

Ölfestivalen Tabberas

Område: Nässjö
Arena/Plats: Vita Amandi
Kategori: Festivaler, Mat och dryck

Det finns självklart utmaningar i att hålla igång ölkylar med 600 öl i Nässjö. En av dessa utmaningar är att en hel del öl glöms bort i källaren och riskerar att bli kasserad. Få saker borde svida i ett småländskt hjärta mer än att hälla ut fullt drickbar öl i vasken, därför arrangerar vi det stora öltabberaset i Nässjö.

Reglerna är enkla. Du köper entrébiljett på Nässjö Turistbyrå (biljettsläpp 3 juli) för 550 kr. I detta pris ingår 25 st dryckesbiljetter som du får på plats hos oss vid ankomst lördagen 19 augusti. För dryckesbiljetterna köper du smakprov på 5 eller 10 cl (lite beroende på vilken öl) och köper mat från grillen eller köket när det börjar kurra i magen. Det går även att köpa fler dryckesbiljetter på plats men som vanligt är det vi som bestämmer när du inte behöver dricka mer. Överblivna dryckesbiljetter går då att växla tillbaka till kontanter.

Festivalen kommer pågår i hela 12 timmar, du får armband i dörren vid ankomst och kan komma och gå som du vill (om du inte är överförfriskad förstås, då bör du istället gå hem). Om du vill veta exakt vilka öl som finns att tillgå gör du det lättast genom att ladda ner appen Untappd på din mobil. Du söker sedan upp Nässjö Ölkafe som Verified Venue och klickar på vår ölmeny, som uppdateras dagligen.
Det går även att hitta alla våra öl via rubriken "Beer List" på vår facebooksida. Några frågor på det?

Kontaktinformation

Bra att veta

Prisinformation
Entré: 550 SEK. Biljetter: Nässjö turistbyrå tfn 0380-518060

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Paradis

Avstånd: 10,3 km
Välkommen till Hotell & Pensionat Paradis! Hos oss finner du förmånliga priser på mat och boende. Du finner oss 270 meter över havet mellan Nässjö och Eksjö mitt i Småländska höglandet. Det är bara 9 km till Eksjö trästad och 70 km till Astrid Lindgrens värld.
Hotell och pensionat

Hotell Högland

Avstånd: 305 meter
Hotell Högland är ett fyrstjärnigt, mycket prisvärt, hotell med nyrenoverade hotellrum och restaurangdel. Vår reception är bemannad dygnet runt och hotellet är rökfritt.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 19 aug 2017 11:00 - 11:00 @ Vita Amandi
OK

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Nässjö Turistbyrå
Rådhusgatan 20, Nässjö
+ (46) 380-51 80 60
turistbyran@nassjo.se
Öppettider
Vintertid, mån-fre kl. 10.00-17.00
Sommartid, mån-fre kl. 10.00-17.00, lör kl. 10.00-14.00