Startsida / Turism / Se och göra / Sök aktiviteter

Gårdsbutiken i Topperyd.

Adress: Topperyd Sörgård, 571 94 Nässjö Visa karta

Adress: Topperyd Sörgård, 571 94 Nässjö

Gör en utflykt till oss i Topperyd. Gården ligger vackert belägen mellan Jönköping och Nässjö.

Gården ligger vackert belägen mellan Jönköping och Nässjö. Hösten 2010 öppnade vi butiken på logen, vi har succesivt utökat och har nu större lokaler både för vår butik och café/konferens.
Vi säljer våra egna produkter från gården, lammskinn och lammkött. Vi köper in varor med omsorg, vi väljer företrädesvis produkter av naturmaterial.
I "Mormors skafferi” hittar ni det ätbara sortimentet såsom lammkött, honung från skogskanten i Topperyd, ekologiska kryddor, rapsolja från Österlen, svensk choklad och andra godsaker. Vi har också the i många härliga smaker i vackra burkar. Ett rum har vi fyllt med väldoftande såpa, tvålar och ljus. Ni kan också hitta filtar från Klippan, klassiska franska kläder för arbete och fritid, kläder i lin från Countryline och Maria Lindberg design och mycket annat fint.
Vi har också möjlighet att använda vår stora lokal på andra våningen till musikkvällar och andra evenemang."
I juni öppnar vi Bed & Breakfast.
Våra öppettider är onsdagar 14-18, söndagar 11-17. Eller ring.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Paradis

Avstånd: 20,1 km
Välkommen till Hotell & Pensionat Paradis! Hos oss finner du förmånliga priser på mat och boende. Du finner oss 270 meter över havet mellan Nässjö och Eksjö mitt i Småländska höglandet. Det är bara 9 km till Eksjö trästad och 70 km till Astrid Lindgrens värld.
Hotell och pensionat

Hotell Högland

Avstånd: 12,7 km
Hotell Högland är ett fyrstjärnigt, mycket prisvärt, hotell med nyrenoverade hotellrum och restaurangdel. Vår reception är bemannad dygnet runt och hotellet är rökfritt.